Stjernekokker fra hele verden jobber sammen med lokale kokker. Foto: Gladmat

Bli med på Stavanger sin restaurantfestival "Food & Fun 2025"

Food & Fun kobler sammen noen av verdens beste kokker med byens mest spennende restauranter. Kokkene jobber side om side med våre lokale stjernekokker for å lage unike festivalmenyer basert på kortreiste råvarer.

Stavanger har topprestaurantene, Rogaland har toppråvarene, og nå er toppkokker fra hele verden på vei til byen for å sette sitt eget preg på matopplevelsen.

Stavanger er kjent for å være en internasjonal by. Byen er også kjent for å være en matby av svært god kvalitet. Food & Fun kobler sammen noen av verdens beste kokker med byens mest spennende restauranter. Kokkene jobber side om side med våre lokale stjernekokker for å lage unike festivalmenyer basert på kortreiste råvarer.

Alle restaurantene som er med er kjent for å være opptatt av lokale produkter, og som publikummer kan du glede deg til å oppleve de beste råvarene, med en internasjonal vri. Bli med når internasjonale kokker gjester byen!

Det er 13 restauranter og 13 gjestekokker, så her kan du oppleve fantastiske smaker med en internasjonal touch, samtidig som du støtter lokal bærekraft.

Informasjon om restaurantene finner du på Gladmat sin nettside. Informasjon om gjestekokkene finner du her (navn slippes fortløpende), mens muligheten for bordbestilling gjøres her.


Tekst og foto: Gladmat.no