Årets program lanseres 31.mai! Foto: Gladmat

Velkommen til årets Gladmat-festivalen 26.-29 juni!

Festivalen er både et publikumsarrangement og en faglig møteplass, med et bredt program for foodies, barnefamilier, festivalglade, produsenter, fagfolk og serveringssteder.

Gladmat er et utstillingsvindu for matproduksjon, gastronomi og matkultur, en arena hvor forbrukere og foredlere av mat møtes. Gladmat er den ledende matfestivalen i Norge, og skal fremme publikums interesse for mat og matkultur.

Det er gratis å komme inn på festivalområdet. En del av arrangementene krever påmelding på forhånd. Festivalområdet holder åpent onsdag-fredag fra 12-21, og på lørdag fra 11-21. Noen utstillere har åpent helt til midnatt alle dager.


Nytt i år er Barnas Gladmat. Det blir et opplevelsessenter på Torget, der barn og ungdom kan lære om råvarers opprinnelse og innhold. Mer info kommer!

Pedersgata blir et eget festivalområde, hvor det blant annet settes opp Gladmatløyper. I det store teltet Kokepunktet blir det et spennende og variert program gjennom hele dagen.

Mye spennende å glede seg til, mer informasjon er rett rundt hjørnet!
Følg med på www.gladmat.no